promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kék túróval töltött, különleges csemege mutatkozott be a magyar piacon
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az első kóstolók szerint nagyon finom lett a kék túróval töltött édesség.

Sokak kedvence Magyarországon a Pöttyös Túró Rudi, hiszen jó eséllyel most is rengeteg ember hűtőjében ott van belőle pár darab, ha esetleg még nem sikerült bekebelezni belőle az egész csomagot. Számtalan ízben elérhető ez a finomság, hiszen a natúr mellett már epres, mogyorókrémes, gesztenyés, sós karamellás, kókuszos, mákos-marcipános és madártejízű változatban is meg lehet vásárolni a boltokban.

Az emberek mindig izgatottan várják, hogy milyen új ízzel jelentkezik a Pöttyös Túró Rudi, most pedig úgy tűnik, hogy a márkának sikerült rendesen meglepnie a magyarokat, hiszen a legújabb, valószínűleg leginkább a fiatalabb korosztálynak szánt Rudikornis nevezetű terméke igazán különleges lett – már csak azért is, mert a szokásos fehér helyett most kék túró van benne.

„Megérkezett a Pöttyös RUDIKORNIS, az eddigi legőrültebb Túró Rudink! A fehér bevonóval, a természetes összetevővel kékre színezett túróval és a piros málnás-gránátalmás töltelékkel egy pár pillanatra kiszakadhatsz a valóságból, és elhiheted, hogy csodák márpedig léteznek! Kóstold meg!”

– olvasható a Pöttyös Túró Rudi közösségi oldalán.

Az első vélemények alapján nemcsak különleges a Pöttyös Túró Rudi új változata, hanem még finom is, szóval ismét belenyúlt a tutiba a magyarok egyik kedvence, ami tényleg folyamatosan képes meglepni az embereket. Sokak számára valószínűleg már önmagában a kék túró is elég ahhoz, hogy kipróbálják a Rudikornist, és ezek szerint nem fognak csalódni benne.

Itt lehet megtekinteni a Pöttyös Túró Rudi posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás