promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frenetikusan átverős kvíz: 10 kérdésből 5 jó válasszal már a kvízek császára vagy
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hoppá, 10 kérdésből vajon mennyire tudsz jó választ adni?

Új földrajzi kvízünkben teljesen meg fogunk titeket téveszteni, merthogy olyan dolgokat teszünk egymás mellé, amelyekről így egymás mellett nézve nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy ide vagy oda tartoznak. Az biztos, hogy könnyen meg tudunk zavarni titeket ezekkel. Tegnap már kiderült, hogy bizony német és osztrák városokat egymás mellé téve nagyon is csőbe lehet titeket húzni, pedig azt gondoltátok, hogy nem.

Folytatjuk tehát azt, amit tegnap elkezdtünk, most angol és skót városok következnek, ezeket tesszük egymás mellé, és nektek ki kell találni, hogy itt vagy éppen ott vannak-e. Ez azért lesz nehéz kérdés, mivel ezeket a városoka általában egymás mellett emlegetik sokszor a híradásokban, vagy éppen úgy utalnak rájuk, hogy nagy-Britanniában találhatók.

Olyan városok következnek tehát, amelyekről elvileg könnyű lenne eldöntetni, hogy igazából hova tartoznak, de most ebben a helyzetben talán nem lesz olyan egyszerű. 10 olyan településnév, amelyet életetekben egyszer már biztos hallottatok, de akkor és abban a pillanatban megmondták nektek, hogy hol járunk, a híradásokból és tudósításokból így könnyű volt rájönni, hogy mi a helyzet.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás