promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: az átlag magyar nehezen birkózik meg ezekkel a kérdésekkel, az USÁ-ban vagy Kanadában található ez a 10 híres város a tengerentúlról?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokszor annyira elmosódnak a határok Kanada és az USA között, hogy nem tudjuk, hogy az adott város melyik ország területén van.

Új földrajzi kvízünkben 10 híres, az Amerikai kontinens északi részén lévő várost hoztunk nektek, amelyek nevét rendre hallhatjátok a híradásokban, illetve a híres sportesemények kapcsán is állandóan írnak róluk az újságok. De vajon tudjátok-e hogy az Amerikai Egyesült Államok vagy éppen Kanada területén vannak-e.

Valószínűleg az, hogy ebből csinálunk kvízt, első hallásra. Úgy hangzik, hogy te egy sima 10/10-es eredménnyel fogsz majd távozni a játék végén. 

Ám az igazság valószínűleg az, hogy nem. Mivel több helyen is hosszú ideig fogsz majd meredni a képernyő előtt keresve a helyes megfejtést. A földrajz megy, így ez sem okozhat gondot? Meglátjuk, hogy fogtok muzsikálni ebben a földrajzi tematikájú kvízben, amelyben Észak-Amerika városai lesznek a fókuszban, nektek pedig helyes válaszokat kell adnotok, hogy vajon az USÁ-ban vagy Kanadában találhatók-e.

Korábbi földrajzi kvízeink:

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás