promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átver minket a McDonald's? Felháborító videó terjed az interneten
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felvétel alapján feleslegesen fizetünk plusz pénzt a McDonald'sban.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a McDonald's a magyarok egyik kedvenc gyorsétterme, hiszen ha csak annyit írunk, hogy Big Mac, valószínűleg máris emberek millióinak kezd el csurogni a nyála a finom falatok gondolatától. Rengeteg helyen vannak a Mekinek egységei, világszerte szinte mindenhol jelen van a gyorsétterem-hálózat, de úgy tűnik, hogy van egy kis gond a felszolgált adagokkal.

Nemrég elkezdett félelmetes gyorsasággal terjedni egy egészen megdöbbentő videó az interneten a McDonald's adagjaival kapcsolatban, és sokan egyenesen átverésnek nevezték, amit a felvétel alapján állítólag a Meki csinál. Persze nem biztos, hogy ez így van, hiszen sokan kamu dolgokkal próbálnak kattintást generálni maguknak, de ha valós a dolog, akkor teljesen jogos az emberek felháborodása.

A felvételen az látható, hogy három különböző méretű McDonald'sos üdítőspohár van az asztalon, és a legkisebből átöntve a közepesbe is pontosan annyi ital van a pohárban, mint a közepesből átöntve a legnagyobba – vagyis hiába fizetünk többet a nagyobb innivalóért, abban is annyi van, mint a legkisebben, vagyis felesleges pénzkidobás nagyobbat kérni, és ez a videó alapján érvényes a sültkrumplira is.

Az is elképzelhető, hogy ez az Egyesült Államokban tényleg igaz, illetve az is benne van a pakliban, hogy valójában a videó készítői verik át az embereket, és nem a McDonald's, hiszen lehet, hogy a nagyobb poharakban már volt eredetileg is egy kis folyadék, csak nem mutatták, ezért tűnt úgy, hogy a kisebb adag üdítő kitölti a többit is – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy rengeteg emberhez eljutott ez a videó, és sokan felháborodtak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás