promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme az 5 magyar étel, amelyeket nem szeretnek a külföldiek Magyarországon
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A YouTube tele van kóstolgatós videókkal, így könnyű megtudni a választ.

A magyar konyha ízei valószínűleg elsőre nagyon sokkolóan hathatnak az idegen gyomroknak. Aokszor akár egyfajta kulturális sokk formájában találkozik az ízlelőbimbó az adott ételekkel. A reakciók pedig tényleg olyanok, amelyek megérhetnek egy-egy videót.

Nem véletlen, hogy az internet tele van ilyenekkel.

A Youtube-on még mindig fősodorban vannak azok a videók, amelyeket külföldiek készítenek az adott kultúra vagy ország ételeiről, amikor éppen ott járnak. De az internetes számos olyan lista is kering, amelyben bizony az adott országok legtaszítóbb ételeiről esik szó, persze némi fintorgós felvétellel. A Noizz most egy rakat lista alapján elkészített egy lajstromot, amelyből kiderül, hogy mely magyar ételektől viszolyoghatnak leginkább a külföldiek.

Hogy mely ételek kerültek fel a listára?

Először is itt van a pacalpörkölt, sokan egyszerűen el sem tudják gondolni, hogy ez tényleg gyomorból készült, főleg nem azt, hogy kimosott gyomorból. De a listára felkerült még a szalontüdő, a hagymás vér, a kocsonya és az édes tészták is. Utóbbi esetében teljesen meghökkennek a külföldiek, hogy tészára valamiféle nagyon édes dolog kerül.

De persze nem csak a nemtetszés, hanem a tetszés kifejezésének is megvannak a maga videós megfelelői, íme egy videó a YouTube-ról, amelyben külföldi dákokkal kóstoltatnak magyar ételeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás