promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába van szüneten A Konyhafőnök, Fördős Zé így is megszívatta Rácz Jenőt
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé visszatért, hogy összeüssön egy kis sörben pácolt tarját a Street Kitchen legmagasabb pontján.

Júniusban véget ért A Konyhafőnök legújabb évada az RTL Klubon. Úgy alakult a végre, hogy Rácz Jenőnek, és Sárközi Ákosnak is volt egy versenyzője a fináléban, de a végén utóbbi őrülhetett.

A három órás főzést követően, a zsűri döntése alapján Varga Patrik lett A Konyhafőnök 2022-es győztese és a 10 millió forint tulajdonosa. Vajda Luca végül egy desszertnyivel maradt le A Konyhafőnök címről, de nem csak a legjobban teljesítő piros kötényes versenyző lett, hanem Fördős Zé egykori sárga csapatának első finalistájaként végzett.

Valószínűleg szokás szerint ősszel indul majd A Konyhafőnök VIP, amit már nagyon várnak a rajongók.

Azt már a sors akarta így, hogy A Konyhafőnök oszlopos tagjának, vagyis Fördős Zének a gasztronómia lett az élete. Itt jött egy fordulat is, mivel akkori vállalkozása megbukott, így az öccsével 2012-ben eldöntötték, hogy főzős videókat fognak készíteni. Pont jókor, mert ez a hullám iszonyatosan kezdett beindulni.

Magyarország egyik legnépszerűbb gasztro-csatornájának már 327 ezer feliratkozója van YouTube-on. Fördős Zé és az édesapja is gyakran beállnak főzni, de A Konyhafőnökből már jól ismert arcok is fel szoktak tűnni.

Zé már nem főz annyit a Street Kitchen konyhájában, mint fénykorában, de nem olyan rég megmutatta, hogy milyen egy jó sörben pácolt tarja. Bár már megyünk kifele a nyárból, de jól tudjátok, hogy a grillt mindig be lehet gyújtani.

Fördős Zé még itt is megszívatta Rácz Jenőt, aki rajta volt a tarja csomagolásán. A blogger egy kis alkoholos filctollal rásegített a kinézetére, de azt azért jegyezzük meg, hogy a bajusz az túlzás.

A kommentelők közben kiakadtak, hogy Zé igazából egy gyárilag előpácolt tarját dob fel a grillre, szóval a recept inkább a saláta körül forog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás