promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A végére nagyon berúgott az influenszer, aki a VOLT Fesztiválon kóstolgatta az ételeket
Borítókép:  YouTube - Sallai Márk
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem volt olyan részeg, mint az M1 riportere, Bencze Péter.

Már lassan 1 millió megtekintésnél jár YouTube-on az a videó, amin Bencze Péter jelentkezik be a Bajai Halfőző Fesztiválról. Igazából nem csak ő, hanem a körülötte lévő emberek is eléggé be voltak csípve.

Ilyenkor tudjuk jól, hogy a kánikulában elég meginni egy pálinkát, és már az erősen fejbe tudja vágni az embert. A riportert természetesen lekeverték, de addigra már volt annyi anyag, hogy meglegyen a baj. A kínos bakit az emberek 99 százaléka nem tartotta annak, és Bencze Péter egy igazi hős lett az emberek szemében, aki végre egy őszinte riportot csinált.

Később egy Facebook-csoport is létrejött, hogy ne küldjék el a csatornától. Volt egy kis szünete, de aztán újra dolgozhatott.

A gasztroblogger Sallai Márk a VOLT Fesztiválon dolgozott, ahol igyekezett minél több ételt végigkóstolni. A többség ugyebár tudja jól, hogy drágaság van, és nem kell Michelin-csillagos fogásokra számítani az ilyen helyeken. (A zsíros kenyér például 1100 forint.)

Az egész annyira jó, hogy ne haljunk éhen. Persze ha az ember már ennyi pénzt kidob az ablakon, akkor elvárja, hogy a kaja ne legyen ehetetlen. A videóból kiderül, hogy egyik sem volt az – még a nutellás lángostekercs sem.

Sallai Márk a végén már eléggé beivott, csak ő Bencze Péterrel ellentétben be is akart. Az influenszer fel is sorolja, hogy miket ivott a kaják mellett, és nem volt kicsi mennyiség.

„Nem is értem miért nem beb*szva veszed fel a videókat, így sokkal viccesebb”

„Az utolsó kóstolás volt a legőszintébb!”

- írták a kommentelők.

Szóval szegény Márknak lehet el kell indítania egy új szériát, amiben részegen kóstolgatja a kajákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás