promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borbás Marcsi visszavonul? Kemény dologról rántotta le a leplet
Borítókép:  MTI Fotó: Marjai János
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borbás Marcsi számára a főzés tényleg szenvedély, de a sok munka miatt már ő is kiégett egy kicsit.

Borbás Marcsi 27 évvel ezelőtt kezdett el a médiában dolgozni, szóval igazi öreg motorosnak számít a szakmában. A magánélete általában tabu, de akik követik, jól tudják, hogy volt már jó néhány kapcsolata. Marcsi jelenlegi párja már a harmadik férje, akit nem igazán látunk, de ez egy határozott döntés, miért nincs reflektorfényben.

A műsorvezető színes egyéniség, aki rengeteg mindennel foglalkozik. Természetesen ezt néha nagyon nehéz összeegyeztetni a magánéletével.

Borbás Marcsi akkor került be igazán Magyarország gasztroéletének a vérkeringésébe, amikor elkezdték forgatni a Gasztroangyal című műsort. Ott volt egy pont, amikor már sok volt neki a rengeteg forgatás, és kért is egy kis szünetet.

Később elindult a Gasztroangyal társműsora, a Borbás Marcsi szakácskönyve, ahol már a műsorvezető mutatta be a kedvenc receptjeit.

Marcsi csodás környezetben, az Őrségben tölti a legtöbb idejét - itt készül el minden felvétele, könyve vagy videója. Most úgy néz ki mégis sok volt neki a főzésből.

„Elsőként a gasztronómia iránti odaadásom torzult. Először megszületett a Gasztroangyal-sorozat, majd a szakácskönyves műsor, és már meg sem tudnám számolni, hány száz ételt főzök le egy pár hónap alatt. Ha otthon vagyunk, akkor mindennap készítek ebédet. Nem mondom, hogy nem szeretek főzni, de csak úgy jókedvemből már nem állok neki”

- idézte a Blikk Borbás Marcsit.

Most, hogy a szenvedélye kicsit kezdi elvinni minden energiáját, vajon egy újabb pihenőt jelentene? Abban persze kételkedünk, hogy ő valaha is vissza fog vonulni a gasztronómiától, de az benne van a pakliban, hogy kevesebbet foglalkozik majd vele a kiégés miatt.

Végül jöjjön két igazán népszerű receptje a YouTube-ról, ami nem más, mint a csirkepaprikás, valamint a zserbó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás