promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége: lekerül az RTL Klub műsora a képernyőről
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg vannak számlálva az RTL Klub műsorának napjai.

A Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök 2. évada közepes, de stabil nézettséggel fut az RTL Klubon. A 25. héten péládul minden hétköznap a legnézettebb műsor lett a kereskedelmileg fontos célcsoportban, a 18-49 évesek között. Most, hogy a TV2-n elindult a Pénzt vagy éveket új évada, ez az eredmény nagyban változhat a héten.

Azonban a Mestercukrász nem lesz már sokáig képernyőn, hiszen közeleg a döntő hete. Most kiderült, hogy az RTL Klub gasztroműsorának 2. évada 20 epizódos lesz, és az utolsó adását július 15-én, pénteken láthatják a nézők.

Ez azt jelenti, hogy a tavalyi szezonhoz képest - ami 15 adásból állt - a Mestercukrász idei évada egy héttel tovább tart. Azt egyelőre nem tudni, hogy az RTL Klub jövő nyáron is műsorra fogja-e tűzni Liptai Claudia műsorát, de elnézve a elég jónak mondható nézettségi adatokat, majdhogynem biztosra vehetjük, hogy 2023-ban is visszatér az édesszájú Konyhafőnök.

A Mestercukrász szerdai adásában végre láthatjuk azt a részt, amikor kitör a botrány, és a séfek hazaküldik az egyik versenyzőt. Az adás reklámjából kiderül, hogy Kata és Jelly agresszívan egymásnak feszülnek, és hangos vitába kezdenek a stúdióban. Hogy mi lesz ennek a vége, az az esti adásban derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás