promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva támadásokat kapott Rácz Jenő – most túl messzire mentek a rajongók?
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő nem olyan rég feltűnt a Mestercukrászban az RTL Klubon, és néhány nézőnek nem igazán tetszett a stílusa.

Az elődöntő utolsó napja alaposan feladta a leckét minden versenyzőnek a Mestercukrászban. Az csapatot monodesszert-kockákkal izzasztották meg. Természetesen már az elején is voltak kalandos pillanatok.

Jellynek és Szabinak öt percre pultot kellett cserélniük, és ez idő alatt versenytársuk munkáját kellett folytatniuk. A lány azonban ellenfele több elemét is elrontotta.

Rolandnak nem sikerült a tükörglazúr bevonata, a karamellás-körtés tölteléket elölről kellett kezdenie, korrigálnia kellett a kockák formáját, úgy hogy rendesen megszenvedett a feladattal. Végül ő be is került a veszélyzónába.

A második feladatnál erősen leesett az álla a versenyzőknek, mivel vendégséf érkezett a stúdióba Rácz Jenő személyében. Biztosan sokan emlékeznek, hogy anno Enzsöl Balázs is vendégeskedett A Konyhafőnökben.

A Michelin-csillagos séf egy súlyosan időjelbe téve „egyszerű”, hatvan perc alatt elkészíthető desszertet hozott a játékosoknak. Természetesen nem kímélte a Mestercukrász versenyzőit.

Rácz Jenő vendégséf távozása után a zsűritagoknak meg kellett beszélniük, hogy ki lesz az a versenyző, aki veszélyzónába kerül Roli mellé. Barbara teljesített a leggyengébben a második fordulóban és a zsűri úgy ítélte meg, hogy ő az, akinek a középdöntő kapujában kell elhagynia a konyhát.

Közben a Mestercukrász csoportban erősen betámadták Rácz Jenőt a nézők.

„Már nagyon beképzelt”

„Szerintem egy bunkó, már a főzőműsorban is utálatos volt, ja a kiskedvencel nem”

„Rossz irányban változott hol a régi Jenő?”

„Rácz Jenő egy szánalmas megélhetési celeb lett, akinek az Isten pénze se elég. Már a csapból is ő folyik.”

Tényleg ennyire rossz lenne a helyzet? Nem egészen, mert akadt olyan topkommentelő is, aki pont, hogy megdicsérte a Michelin-csillagos séfet.

„Rácz Jenő séf sokkal jobban diktál mint az a két balek mestercukrász.”

Szóval mostanság akadnak olyanok, akiknek nem igazán jön be Rácz Jenő stílusa, de ők valószínűleg nem is igazán tartoznak A Konyhafőnök rajongók közé. A Mestercukrász hétfőn folytatódik az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás