promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Van egy fiam” – Rácz Jenő megdöbbentő kijelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő meglepő felismerést tett.

Április közepén született meg Rácz Jenő és Gyuricza Dóra közös leánygyermeke, Kamilla, most pedig a Michelin-csillagos séf egy pillanatig úgy érezte, hogy van egy fia is. Jenő a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök pénteki adásának vendégséfjeként diktált a versenyzőknek, és az egyik feladat közben meglepő felismerést tett, amit a kóstolás során osztott meg Zsombival.

„Nemrég született kislányom, és egy pillanatra azt éreztem, hogy van egy fiam is, komolyan mondom”

- fogalmazott Jenő.

Zsombi ugyan jól teljesített, ahhoz képest, hogy már a sütés elején lemaradt, és a mézkrémje is odaégett, de nem mindenki tudta ennyire lenyűgözni a zsűrit. Az első feladat során Rolandnak nem sikerült a tükörglazúr bevonata, a karamellás-körtés tölteléket elölről kellett kezdenie, korrigálnia kellett a kockák formáját, úgy hogy rendesen megszenvedett a feladattal. Ananászos-fehércsokis töltelékkel töltött kockát csinált fehércsokival bevonva, citromos-maracuja mousse-os verziót citromsárga és fekete bársonyfújással, és egy karamellás-körtés "kékdzsemet" fehér és citromsárga bársonyfújással. Az első forduló végén Roland került be a veszélyzónába.

A második feladatban Barbara végigküzdötte az egész diktálást, mert nagyon sokszor rosszul emlékezett a hozzávalókra és pontatlanul dolgozott.  A málnapüréjét csomósnak találta a séf, de ezt végül nem javította ki, és a mézkrémbe is rossz arányban keverte bele a tejszínt. Kétszer futott neki a csokitemperálásnak is, de végül minden elemet fel tudott tenni a tányérra. A zsűri őt találta a leggyengébbnek, így őt juttatták a veszélyzónába, végül pedig hazaküldték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás