promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Rácz Jenőnek a lánya születése után rögtön meg kellett fékeznie egy balhét
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő orra előtt estek egymásnak a versenyzők.

A Konyhafőnökben megkezdődött a döntő hete. Az elején a top 6 átvehette a séfkabátot, de aztán Fördős Zé el is rontott a hangulatot, mivel azt is hozzátette, hogy egy versenyzőről már a nap végén le fog kerülni.

A jelenetek ugyebár előre fel vannak véve, és sokan meglepődhettek, hogy Rácz Jenő nélkül kezdődött meg a hétfői nap forgatása. A Michelin-csillagos séfnek ezen a ponton született meg anno a kislány áprilisban, így az első feladatban nem tudott részt venni zsűriként.

Innen is látszik, hogy mennyi energia van benne, mivel utána rögtön lement, és megnézte hogyan állnak a versenyzői.

Végül Veres István búcsúzott el a versenytől, de sokak kedvence, Patrik alatt is nagyon rezgett a léc, aki nem akarta megfogadni Sárközi Ákos tanácsát. Meg is kellett ígérnie magának, hogy többet ilyen nem fordul elő.

Minden nap egy versenyző hagyja el a konyhát, ráadásul a héten egy rejtélyes világsztár is érkezik Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő mellé. Utóbbi alig tért vissza, rögtön bele fog vágni egy diktálós feladatba, ráadásul neki is kell helyretennie picit a döntős mezőny résztvevőit.

Ahogy haladunk, egyre nagyobb a feszültség, mivel karnyújtásnyira van A Konyhafőnök cím, és az ezzel járó 10 millió forint is.

A Konyhafőnök minden hétköznap 20 órakor új résszel folytatódik az RTL Klubon, a finálét pedig pénteken tartják majd meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás