promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő nélkül folytatódik A Konyhafőnök
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Jenő, hiányzol és nagyon-nagyon szeretünk!” - Fördős Zé a döntő hetének első napján közölte a hírt.

Elkezdődött az RTL Klub népszerű gasztroműsora, A Konyhafőnök 9. évadának döntő hete, már csak néhány nap, és kiderül, ki lesz Magyarország új Konyhafőnöke. A versenyzők rendkívül izgatottak az utolsó hét próbatételei miatt, ráadásul a korábban piros kötényesek mentor nélkül maradtak, ugyanis Rácz Jenő nélkül folytatódik a műsor.

Mint köztudott, április 14-én, terhessége 36. hetében adott életet közös kislányuknak Rácz-Gyuricza Dóra. Ebben az időszakban még javában zajlott A Konyhafőnök forgatása, de természetesen a boldog pillanat miatt a Michelin-csillagos séf a forgatásnak ezen a részén már nem vett részt, felesége mellett várta, hogy megszülessen a kis Kamilla.

Erről a csodálatos napról a műsorban is megemlékeztek, hiszen Fördős Zé tudatta a versenyzőkkel, hogy Jenő miért nincs ott a stúdióban.

„Jenő most nemrég megírta SMS-ben, hogy Rácz Kamilla úgy döntött, hogy ő is beszáll ebbe a világba. Éppen most született a kislánya Jenőnek, úgyhogy szerintem innen egy nagy tapssal gratuláljunk neki! Remélem, egyszer majd látja. Jenő, hiányzol és nagyon-nagyon szeretünk!”

- mondta Zé, mire mindenki óriási tapsolással gratulált az újdonsült apukának és anyukának.

„Gondolatban már küldtrem is a pozitív energiákat Jenő séféknek. Ez egy hatalmas boldogság, mikor bővül a család”

- fogalmazott Veres István, versenyző.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás