promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Hajdú Péter exe megkapta a séfkabátot, de a nézők továbbra is azért szurkolnak, hogy kiessen
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aföldy Anna áll az utolsó helyen a népszerűségi rangsorban.

Múlt héten péntek este sorsdöntő pillanatához érkezett A Konyhafőnök, kiderült ugyanis, ki az a hat versenyző, aki séfkabátra cserélheti kötényét.

Az első feladatban Bárkányi Evelin teljesített a legjobban, így ő az előző nap győztese, Vajda Luca mellett máris döntősnek mondhatta magát és a galéria biztonságából szemlélhette a további eseményeket.

A közönség Lucának, Evelinnek, és Patriknak is nagyon szurkol. Kiderül, hogy kik fognak egymással farkasszemet nézni a fináléban, ami már karnyújtásnyira van. Innentől továbbra sincs kegyelem, mivel minden nap ki fog esni valaki.

A második feladat keménynek ígérkezett. A versenyzőknek Enzsöl Balázzsal, a Mestercukrász – Az édesszájú Konyhafőnök zsűritagjával kellett szimultán dolgozni és egy desszertet elkészíteni. A sokak által nem kedvelt Alföldy Anna szétesett, de még a pokolból is vissza tudta küzdeni magát. A versenyző azért a mentorának, Rácz Jenőnek is sokat köszönhetett.

Anna rosszabb énje akkor került elő, amikor összetűzésbe került Anikóval, és a nézők ezután kezdtek elfordulni tőle igazán.  Hajdú Péter exe azt mondta Fördős Zének, hogy nem fog megállni, és meg akarja nyerni a versenyt.

Patrik közben egy halálos fogadást köt Sárközi Ákossal. Remélhetőleg nem ez lesz a kék kötényes versenyző végzete, akinek abszolút nem csökkent az önbizalma.

A küzdelem ma este 20 órától folytatódik az RTL Klubon!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás