promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteg csattanós titok derült ki Berki Krisztiánról – úgy néz ki Schobert Norbinak igaza lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztiánnak valóban voltak adósságai, de nem olyan nagyok, amibe Berki Mazsi bele fog roppanni.

Berki Krisztián nagyon fiatalon, mindössze 41 évesen hagyott hátra mindent. A tragédia sokkolta Magyarország nagy részét, és a celeb halála miatt sokan még úgy is kifejezték a részvétüket, akik nem kedvelték őt igazán.

Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után, szóval még hosszú idő lesz, mire fel tudja dolgozni ezt az egészet. A magyar sztár halálát hirtelen szívmegállás okozta, és a helyzetet tovább bonyolította, hogy drogokat is találtak a helyszínen.

Az valószínűleg mindenki előtt tiszta, hogy Berki Krisztián luxusélete egy afféle látszat volt. A celeb ügyvédje, Szilágyi Roland sok mindenre rálátott, és ezt a dolgot még ő is megerősítette.

„Ő játszott egy szerepet az életben, nem is rosszul. Felépített magáról egyfajta nimbuszt, hogy ő egy vagány, vagyonos srác, aki mindent megtehet. Ebben persze volt jelentős túlzás, de zseniálisan megélt abból a világból, amit felépített maga köré”

- nyilatkozta a Fókusznak az ügyvéd.

Szilágyi hozzátette, hogy bár sok pletyka megjelent, hogy Krisztiánnak rengeteg adóssága volt, de ezek közül tényleg a lakásfelújítási ügy a legnagyobb, ami rendezve lett az elmúlt időszakban. A Blikk anno megtudta, hogy a család rengeteg mindenben segít Berki Mazsinak.

Schobert Norbi anno a temetésen kimondta a nagy igazságot, hogy Berki Krisztián belekerült egy negatív spirálba, és a fitneszguru úgy vélte, a barátját a depresszió ölte meg. Úgy néz ki Norbinak ebben igaza lett.

„Krisztián utolsó egy éve már válságokkal teli időszak volt, ott volt például a közlekedési baleset, a gyermekelhelyezési per, a szülői felügyeleti jog és az azzal kapcsolatos magánéleti válságok, szóval nagyon nehéz időszaka volt”

- mesélte az ügyvéd, aki elárulta, hogy Krisztián már ekkor légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küzdött.

Sajnos elindult a leejtőn, ahol csak úgy lett volna megállás, ha teljesen behúzza a kéziféket, és hosszú időre megpihen. Min tudjuk, ez az életstílusába abszolút nem fért volna bele. A problémák ellenére senki nem számított ilyen tragikus végkifejletre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás