promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi szívszorító üzenetet küldött Berki Krisztiánnak
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi nyilvánosan üzent a több mint 1 hónapja elhunyt férjének, Berki Krisztiánnak.

Május 6-án, tragikus hirtelenséggel hunyt el az ország legnagyobb botrányhőse, Berki Krisztián, aki mindössze 41 éves volt. Még most sem lehet tudni pontosan a halálának pontos okát, de állítólag megállt a szíve – a pletykák szerint azért, mert már hosszú ideje nagyon magas volt a vérnyomása, illetve annak a lehetősége is felmerült, hogy kábítószert fogyasztott, és ez okozta a vesztét.

Berki Krisztián elvesztése talán a feleségét, Berki Mazsit érintette meg a legjobban, hiszen hiába küzdöttek komoly kapcsolati gondokkal az utóbbi időben, akkor is egy olyan egységet alkottak, amit szinte lehetetlen volt bármivel is megtörni – főleg úgy, hogy az első közös gyermekük, Emma még csak pár hónappal ezelőtt született meg az egész ország szeme láttára, mivel a sztárpár élőben közvetítette a vajúdást.

Berki Mazsin már Berki Krisztián temetésén is látni lehetett, hogy romokban hever, és a legutóbbi posztjai is erre utalnak. Akármennyire is próbálja egyben tartani magát a pici Emmácska miatt, természetesen elég nehezen megy neki, hiszen szerelme elvesztésével a világ is sötétebb lett számára – nem csoda, hogy most nyilvánosan küldött neki egy igazán megható üzenetet:

„Hiányzol!!!”

Az üzenethez persze egy közös kép is tartozott, amit még az egyik nyaralásukon készítettek, ahol láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában. Akkor ezt a szöveget írta Berki Mazsi a romantikus felvételhez, így teljesen érthető, hogy miért olyan fontos számára a lent látható fotó:

„Véletlenek nincsenek. Minden eleve úgy van, ahogy lennie kell. Soha senkivel nem találkozol ok nélkül. Vannak turisták, tanítók, tanítványok. Lesz olyan, aki fogja a kezed, lesz, aki ellöki. Lesz, ki mosolyog veled, lesz, aki rajtad. Lesz olyan is, aki veled sír, és lesz, aki miattad. De lesz olyan is, akiért te hullajtasz majd könnyeket. De egyet soha ne felejts: mindenki adni fog neked. Olyan nem lehet, hogy elvesz tőled vagy belőled. Az okokat kell megtalálnod, a következtetéseket levonnod és akkor rádöbbensz, hogy minden egyes emberi találkozással csak több leszel.”

Még csak alig több mint 1 hónap telt el Berki Krisztián halála óta, így még biztos, hogy élénk Berki Mazsiban a gyász és a fájdalom – a rajongói remélik, hogy hamarosan túl tud lépni a tragédián, és végre ismét boldog lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás