Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Neked sem megy a vécézés a nyaralás alatt? Már van, aki segítsen a bajodon

Neked sem megy a vécézés a nyaralás alatt? Már van, aki segítsen a bajodon

Gasztro & Tourism

Neked sem megy a vécézés a nyaralás alatt? Már van, aki segítsen a bajodon

Gasztro & Tourism

Promotions 08:08

Egy specialista hölgy TikTok-videói ezreknek hoztak máris megkönnyebbülést.

Itt a nyári vakációk ideje, és ez az időszak egy csomó embernek nemcsak a gondtalan pihenésről, hanem a folyamatos aggódásról is szól. Meglepő, de rengetegen vannak olyanok, akiknek idegen helyen egyszerűen nem megy a vécézés, márpedig ez a legszuperebb nyaralást is tönkreteheti.

Ma már mindenre léteznek specialisták, hogyne akadna tehát olyan szakértő, aki segít megkönnyíteni az embereknek az ismeretlen terepen történő kakilást. A 31 éves Oriana Barger TikTok-videókban leplezte le a nem is olyan nagy titkait.

Az amerikai hölgy nem egy közönséges sarlatán, hanem valóban tudományos oldalról közelít a témához, mégpedig a medenceizmok szakértőjeként és jógaoktatóként. Az ötletet az adta számára, hogy az egyik követője elpanaszolta neki: az ötnapos vakációja alatt egyszer sem sikerült neki a nagydolog.

Az új környezet, vagy akár az ismeretlen vécétől való félelem tudatos vagy tudatalatti stresszt okoz sok embernek, és ez váltja ki a szokatlan izomreakciót, vagyis a székelési nehézséget. Speciális légzéstechnikák és tornagyakorlatok elsajátításával, illetve masszázzsal, relaxációval azonban ezen lehet segíteni.

Oriana kicsit furcsán néz ki, amikor a vécén ülve mutat be komoly mozdulatsorokat, de az említett problémáktól szenvedőknek talán érdemes megszívelniük a tanácsait. A hölgy elmondása szerint rengeteg embernek segített már így, és mindezt alátámasztja, hogy a videói elképesztő nézettséget hoznak számára.

A széklet visszatartása természetesen nem egészséges dolog, ugyanis gyorsan puffadáshoz és gyomorgörcshöz vezet. A has megnövekszik, a széklet egyre keményebbé válik a belekben, ami megnöveli az aranyér kialakulásának kockázatát.

Borítókép: Profimedia