promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog miatt háborodtak fel A Konyhafőnök rajongói
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő vagy Fördős Zé előkaphatna a zsebéből egy ilyet, hogy mindenki megnyugodjon.

Véget ért A Konyhafőnökben a válogató hét, szóval ismét sűrűn potyogtak ki a versenyzők. Itt is volt azért dráma bőven, bár abban a rajongók is egyetértettek, hogy a casting izgalmasabbra sikerült. Most észrevehetően kevesebben voltak azok, akik minden mindegy alapon megjelentek, és főztek egy borzalmas ételt.

VV Zsuzsu újra megpróbálta levenni a lábáról Fördős Zét, Rácz Jenőt, valamint Sárközi Ákost, de kimondhatjuk, hogy a Való Világ egykori nyertese ismét saját maga ellensége volt. Sokat készült, de eléggé izgult, így nem sikerült neki úgy a főzés, mint kellett volna. Azt azért kijelenthetjük, hogy jóval precízebb volt a tányérja mint tavaly.

Ettől függetlenül a zsűri azt mondta neki, hogy díjazzák a kitartását, de erre rá kell gyúrnia még egy évet.

A válogatón Survivor Dávid bár továbbjutott, azonban úgy érezte, hogy nem való neki ez A Konyhafőnök dolog. Kapott negatív kommenteket, amiért kisétált a versenyből, de inkább itt tényleg azt kell nézni, hogy egy olyan embernek adta át a lehetőséget, aki valóban szeretne bizonyítani.

A tábor hetébe 30 versenyző főzte be magát, akik három napon keresztül szakmai legendákkal felkészülve próbálnak meg eljutni a kötényszerző napokig, azaz valamelyik Michelin-csillagos séf csapatába.

Az közben egészen elképesztő, hogy A Konyhafőnök nézői min akadtak ki az egyik nagyobb rajongói csoportban:

„Szeretnék a műsor készítőinek adományozni két tucat hajgumit. Mondja meg nekem valaki, miért nem lehet a hosszú hajú versenyzőknek hátra fogni a hajukat, hogy ne lógjon bele a kajába”

- írta az egyik topkommentelő. A posztja elképesztő mennyiségű lájkot és hozzászólást szült.

Szóval a kritikát főleg a női versenyzők kapták. A csoportban még megemlítették azt is, hogy nem kellene fakanalat nyalogatni, és azt visszatenni az ételbe.

Ha ilyen dolgokról akar valaki vitatkozni, akkor ide kattintva csatlakozhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás