promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar híresség újra jelentkezett A Konyhafőnökbe, de csak leégette magát, Rácz Jenőt pedig flörtöléssel zaklatták
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen próbálták ismét bebizonyítani Fördős Zének, Rácz Jenőnek, valamint Sárközi Ákosnak, hogy tudnak főzni.

Megérkeztünk A Konyhafőnök casting második részéhez az RTL Klubon, ahol ismét rengetegen próbálták bebizonyítani, hogy nem hiába jelentkeztek a műsorba. Eddig sok különleges tehetség jutott tovább, de vannak bőven olyan jelöltek is, akiknek ezúttal nem sikerült befőzniük magukat a versenybe.

Elkelt az összes sárga kötény, így Fördős Zé különítménye is készülhet a Válogató napokra!

A magyar celebeknek van egy külön szériája, A Konyhafőnök VIP, de a Való Világ egykori győztese, VV Zsuzsu tavaly is a civil évadba jelentkezett. Sajnos teljesen összeomlott, és az egészből egy hatalmas égés lett.

Nos, Fördős Zé és Rácz Jenő újra csak a kitartását díjazta, mivel az ételével nem tudott továbbjutni. Az tény, hogy fejlődött valamennyit, de ez kevés volt a második körhöz.  

Vajon a plusz egy év gyakorlás elég lesz, vagy VV Zsuzsunak végre muszáj lesz bevallania magának, hogy abszolút nem való a konyhába.

Megérkezett a műsorba Love Island Kitty is, aki direkt egy kirívó ruhát vett föl. A hölgy annyira elterelte Rácz Jenő figyelmét, hogy úgy érezte szabályosan zaklatva van. Annyi biztos, hogy Kitty mindent bevetett, és még a melleit is igyekezett reflektorfénybe helyezni.

„Hogy ha maradsz ebben a versenyben, akkor nem öltözhetsz így. Ezt le kell szögezni. Én így nem tudok zsűrizni”

- mondta a végén viccesen Rácz Jenő.

Többen nem egyedül érkeztek bizonyítani, Rácz Jenő libát sétáltatott, Fördős Zé pedig papagájok és egy kaméleon társaságában zsűrizett.

A rajongóknak közben lett egy új kedvence, és ez nem más, mint Kállai Beáta. Mögötte nem csak tudás volt, hanem alázat is. Elég komolyan gyakorolt, mert otthon kipróbálta Rácz Jenővel a szimultán főzést, ami nagy előny egy ilyen versenyben.

A Konyhafőnök casting adásait a válogató napok követik, ahol a tét már az, hogy ki kap színes kötényt, tehát ki kerülhet be a Michelin-csillagos séfek, Sárközi Ákos vagy Rácz Jenő csapatába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás