promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig indult el A Konyhafőnök új évada, sok rajongó már most kiakadt
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki nem fognak szurkolni Rácz Jenő vőfélyének.

Megkezdődött a versenyzők kiválasztása A Konyhafőnök kilencedik évadában. Az úgynevezett castingolást a főzőműsorok szerelmesei ismerhetik az Amerikai Mesterszakácsból, és ugyebár már az RTL Klub műsora is alkalmazza jó ideje.

Ennek a szépsége, hogy igazán fura fazonokkal találkozhatnak a nézők. Érkeztek például olyan hölgyek, akik nagyon otthon voltak a jóslásban, de azt sajnos nem látták előre, hogy a főzőtudásukkal nem fognak továbbjutni.

Fördős Zé jó, illetve rossz híreket is kapott a párjával kapcsolatban. Rácz Jenő közben adott is egy kis fricskát a zsűritársának, és azt mondta, hogy ha Sárival lesz az esküvőjük, akkor pont nem fog ráérni.

A Válogató adásokban közel 100 versenyző-jelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a népszerű zsűrit. A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba! De Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy „igen”-nel is ringbe szállhatnak a fődíjért.

A rajongók az egyik Facebook-csoportban ki is akadtak, hogy olyan emberek is továbbjutottak, akik abszolút nem érdemelték meg. Közéjük tartozott Rácz Jenő vőfélye, aki az utolsó pillanatban húzta ki a Michelin-csillagos séfet a pácból, és beugrott az esküvőre ceremóniamesterként. Rácz Jenő úgy döntött, hogy ezt viszonozza, és hiába a nyers hús, adott egy kötényt az ismerősének.

„A vőfélye egy nagy nulla! Az a baj hogy tehetséges főzni tudóktól veszi el a helyet!”

- írta az egyik kommentelő.

Azt sem értették a nézők, hogy miért engedték tovább azt a versenyzőt, aki kutyakajából készített ételt. Nos, lehet a főzőtudásával tényleg villantani tudott.

Akadt azonban egy táncművész, aki két éve veszítette el a lábát, de semmi sem állíthatta meg, hogy kötényt szerezzen. Ő azonnal elnyerte minden néző szívét.

A Konyhafőnök válogatója ma este 20 órától folytatódik az RTL Klub műsorán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás