promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő valószínűleg megőrülne, ha ő lenne most Rúzsa Magdi helyében
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind a két sztárnak nemrég jött a gyermekáldás, csak hát teljesen másként.

Az új szezon a már megszokott casting epizódokkal kezd, ahol – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap! Persze tudjuk, hogy ez úgy néz ki, hogy ha Rácz Jenő és Sárközi Ákos nem akar továbbjuttatni valakit, akkor azoknak a próbálkozóknak Zé adhat egy esélyt. A versenyzőjelöltek először a válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be.

Nem olyan rég minden megváltozott Rácz Jenő és Gyuricza Dóra életében, mivel megszületett a kislányuk, Kamilla. Ezt a Michelin-csillagos séf az Instagramon jelentette be. Természetesen Rácz Jenőnek most a gyerek mellett nem kell A Konyhafőnökre koncentrálnia, mivel a műsort már felvették, de azért az éttermét muszáj igazgatnia.

Aki a Rumour csapatában szeretne karriert építeni magának, az megteheti, mivel Demi Chef de Partie és Chef de Partie pozícióban keresnek munkatársakat.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya koraszülött lett, mivel csak egy hónap múlva kellett volna a világra jönnie, de hála égnek, így is teljesen egészséges. A Michelin-csillagos séf elmondta, hogy egy igazi csoda volt, amikor meglátta a kislányát.

Már azt is lehet tudni, hogy a páros mikor szeretne kistestvért Kamilla mellé:

„Nagyjából Kamilla 3 éves koráig várunk, úgyis kilenc hónap, mire jönne a baba, négyéves korára pedig pont jó lesz. Addigra ő is felnő, és tud esetleg segíteni az anyukájának, vagy szeretgetni a kis újszülött babát”

– mondta a séf az RTL Klub Reggelijében, aki hozzátette, hogy két ordító gyerekkel szerinte nagyon nehéz.

Ilyenkor gondol bele az ember, hogy ha egy gyerekkel nehéz, akkor vajon mit szólna Rácz Jenő, ha Rúzsa Magdi helyzetében lenne. Ugyebár az énekesnő hármas ikreket hozott a világra, szóval ott nem kettő, hanem rögtön három gyerek ordít.

Rúzsa Magdi persze már megszokta a helyzetet, és a férjével nagyon boldogak. Ő sem szorítja a háttérbe a munkát, mivel már készül a koncertjeire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás