promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé és a barátnője szakítani fognak? Meglepő dolgok derültek ki!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök kilencedik évadában lesz jóslás is az egyik kóstolás előtt.

A Konyhafőnök rajongói számára eljött a nagy nap, mivel az RTL Klubon ma este 20 órától folytatódik Magyarország kedvenc gasztroreality-je.

A már nagyon jól összeszokott zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket. Ráadásul egy rejtélyes világsztár is feltűnik A Konyhafőnökben, de az még teljes mértékben titok, hogy ki lesz az.

A kilencedik évad az Amerikai mesterszakácsból átvett casting epizódokkal kezd, ahol – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap. Ez persze úgy fog kinézni, hogy ha Rácz Jenő és Sárközi Ákos is elutasít egy versenyzőt a castingon, akkor Zé amolyan Jokerként adhat neki egy lehetőséget, hogy bizonyítson.

Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait. Ha ez nem lenne elég, Fördős Zé még egy kártyajóslást is kap, amiből kiderül, hogy a 17 évvel fiatalabb szerelme, Sári érzelmei elmúltak, és félrekacsintgat.

De a jósnő szerint nem fognak szétmenni, mert Fördős Zé nagyon teperni fog azért, hogy egyben tartsa a kapcsolatot.

A zsűri sok mindent megkóstolt már az elmúlt évadokban, de a sokkoló tányérok terén továbbra sem lesz megállás. Rácz Jenőt ismét sikerült behúzni a csőbe egy igazán csípős étellel. Legalább most nem fokhagymából volt sok.

Szóval az RTL Klubon május 2-től, 20 órától újra a konyháé lesz a főszerep. Mindenki megnyugodhat, mert a sok kiborítóan rossz fogás mellett lesz olyan versenyző is, aki tényleg le fogja venni a lábáról a zsűrit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás