promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbiék újabb áldozatot szedtek: most a magyar gyerekek egyik kedvenc gyümölcslevét szedték szét
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik Schobert Norbiék „támadássorozata”, ugyanis most a Sió almalének ment neki az Update csapata.

Schobert Norbiék nemrég eléggé nekimentek a Pöttyös Túró Rudinak, illetve a Kinder Tejszeletnek is, hiszen mindkettőnél tudtak olyan Update terméket mutatni alternatívaként, amiben állítólag jóval kevesebb a cukor. Most nem édességet, hanem egy közkedvelt gyümölcslevet „támadtak be” egészen kedvesen.

„Osztálykirándulásaink elmaradhatatlan kelléke volt a műanyag szívószálas SIÓ gyümölcslé. A hátizsákban együtt aszalódott édesanyánk 5 centi vastag szendvicsével, mire pedig megihattuk, éppen olyan meleg volt, mint a Volánbusz rozoga Ikarusainak klímátlan utastere. A dobozát úgy gyűrtük össze, akár a legkeményebb rockerek, a szívószálát pedig úgy szopogattuk, mint Kojak a nyalókát. Sajnos már akkor is tele volt cukorral, így a szomjunkat nehezen oltotta, de nagyon finom volt! Most sem állítjuk, hogy a SIÓ gyümölcsitalok elégtelen minőségűek lennének, alternatívát viszont kínálunk mindazoknak, akik kevesebb cukor mellett is hasonló felüdülésre vágynak. A döntés a Tiétek, mi pedig csak annyit kérünk Tőletek: egytek jól, legyetek jól!”

– olvasható a Norbi Update oldalán.

A posztból kiderült, hogy 250 ml Sió szűrt alma italban 22 gramm cukor van, míg az Update Fruit Drink C2000 Almaital C-vitaminnal ezzel szemben állítólag csupán 3 gramm cukrot tartalmaz, ami óriási különbség.

Itt lehet megtekinteni a teljes bejegyzést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás