promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbiék keményen nekimentek a magyarok egyik kedvenc édességének
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbiék nem kímélték a Pöttyös Túró Rudit, ezzel pedig sokakat kiakasztottak.

Schobert Norbi nagyon megrémisztette az országot nyár végén, mikor rosszul lett a háza előtt, és mentőhelikopterrel kellett elszállítani őt. A hírességnek stroke-ja volt, de csodával határos módon szinte sértetlenül megúszta, azóta pedig már A Konyhafőnök VIP-ban is megmutatta, hogy mit tud – de most sokak szerint túl messzire ment, ugyanis a Norbi Update oldalán megjelent egy poszt, amiben bizonyos szempontból támadás alá kerül a Pöttyös Túró Rudi.

„A Pöttyös Túró Rudinál kevés népszerűbb magyar édesség kapható a piacon. Életünk meghatározó szereplője, éppen ezért arcpirító hazugság lenne a részünkről azt állítani, hogy nem kedveljük. Okkal népszerű, hiszen nagyon finom, de van vele egy óriási probléma: sajnos magas a cukortartalma. Miközben nem tagadjuk a Piros Pöttyös kiválóságát, hiszen nem célunk a trónfosztás, szeretnénk alternatívát kínálni mindazoknak, akik hízásra hajlamosak. Mert hiába a Piros Pöttyös az igazi, fogyni csak a kakaós bevonatú Update1 natúr túró desszerttel lehet. Egyetek jól, legyetek jól!”

– olvasható a Norbi Update oldalán.

Az emberek nagyon kiakadtak az írás miatt, hiszen egyesek szerint teljesen felesleges volt így „betámadni” a Pöttyös Túró Rudit, amit sokan meg is védtek, hiszen tényleg szinte az egész ország kedvencének számít.

Itt lehet megtekinteni a Norbi Update bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás