promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbiék lerántották a leplet a magyar gyerekek egyik kedvenc finomságáról
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi és csapata megint keményen nekiment egy édességnek, amit imádnak a hazai családok.

Úgy tűnik, hogy tovább folytatódik Schobert Norbiék „támadássorozata”, hiszen a Pöttyös Túró Rudi után egy újabb konkurens termék kapta meg a magáét a fitneszgurutól és az embereitől: most a gyerekek egyik kedvenc finomságát, a Kinder Tejszeletet hasonlították össze az egyik Update édességgel, a győztes pedig egyértelműnek tűnik az általuk prezentált adatok alapján.

„Manapság a szülők egy része csokoládéval mutatja ki a gyermekei iránt érzett szeretetét. De valódi szeretet az olyan, ami nem gondol az egészségre? Valódi törődés és gondviselés ölt testet a cukortól terhes falatokban? A pokolba vezető út is csupa jóindulattal van kikövezve, és bár a Kinder tejszeletet sokan szeretik, attól még nem biztos, hogy használ is a gyermekünk egészségének. Ha pedig összevetjük NAPI FINI édességünk cukortartalmával, bizony megkondul Bennünk a vészharang. Kevesebb cukor, több egészség, boldogabb élet!

Ajánlott napi cukorbevitel a WHO és az American Health Association szerint:

  • Férfiak: 38g
  • Nők: 25g
  • Gyermekek 2-18 éves korig: 25g”

– olvasható a Norbi Update oldalán.

A bejegyzésből kiderül, hogy a NAPI FINI nevű Update termék 100 grammja összesen 2,7 gramm cukrot és 16 gramm fehérjét tartalmaz, míg a Kinder Tejszeletben ezzel szemben 29,5 gramm cukrot, illetve 7,9 gramm fehérjét – szóval ha lehet hinni ezeknek az adatoknak, akkor érdemes adni egy esélyt a NAPI FINI-nek, ha a Kinder Tejszeletben lévő mennyiségnél kevesebb cukrot szeretnénk bevinni a szervezetünkbe.

Itt lehet megnézni a teljes posztot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás