promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi beleállt Rácz Jenőbe – ilyet még senki sem mert tenni A Konyhafőnök VIP-ben
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi úgy gondolta, hogy az ő családi receptúrája a tuti, és inkább szembe ment Rácz Jenő utasításaival.​

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásának elején Rácz Jenő párba rendezte versenyzőit, aztán bemutatták nekik az első főzés főszereplőjét: a lazacot, amit három különböző étel formájában kellett bemutatniuk. Fördős Zé búrája alatt egy lazacburger volt, kétszer sült hasábburgonyával, házi bucival. Rácz Jenő búrája sushit takart, amit kétféle ízben várt el a a versenyzőitől. Sárközi Ákos előtt pedig egy lazacos quiche hevert, amit mártogatós szósszal kért.

A második feladatban nem volt mézes-mázas a hangulat, pedig mézes alapú sütiket készítettek a hírességek, rögtön három félét. 20 darab mézes puszedlit, mézes krémest és 20 darab mézeskalácsot kért a zsűri a pároktól. Zámbó Krisztián és Nagy Sanyi párosa teljesen elveszett a feladatban, párosuknak párbajjal kellett szembenéznie. A párbajon a kiesés és a továbbjutás kérdését is egy tökéletes cézár saláta döntötte el. Végül Zámbó Krisztiánnak kellett levennie a kötényét.

Tóth Vera és Schobert Norbi viszont az egyenes ágú középdöntőbe jutásért párbajozott, amit aztán az énekesnő nyert meg. Alább az előző adás néhány kiemelt pillanatát nézhetitek meg.

Zámbó Krisztián kiakadt Schobert Norbiékra

Schobert Norbi a receptre és Rácz Jenő séfre sem hallgatott

Egymásnak feszült Nagy Sanyi és Zámbó Krisztián

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás