promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Armando és Roland is okosan fektette be a győzelemért járó pénzt
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Armando és Roland is Sárközi Ákos versenyzője volt, és Michelin-csillagos szakács büszke is rájuk.

Hétfőn elindult a TV2-őn a Séfek séfe harmadik évada, de a hazai gasztronómiai showműsorok között A Konyhafőnök az egyik legnépszerűbb. Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos olajozott csapat lett, akiket imádnak a nézők.

A Konyhafőnök 2014 óta nyolc győztest avatott, már ami a civil szériát illeti. Az utolsó két versenyt Sárközi Ákos kék kötényesei, vagyis Bóza Roland- és Armando Mundaraín nyerte meg.

Roli és Armando mindenképpen a gasztronómiában képzelték el a jövőjüket, szóval nem is herdálták el a győzelemért járó 10 millió forintot, hanem okosan befektették.

Rolandnak már a verseny legelején az volt a célja hogy saját vállalkozást indítson, ahol valami különlegeset hozhat létre. Mára az álom valósággá vált, és Rolinak fontos, hogy minden vendég elégedetten távozzon az étterméből.  

Armando 2020-ban nyerte meg A Konyhafőnököt, és ő is megnyitotta saját foodtruckját a Balaton partján, ahol igazi „Armandos ételekkel” találkozhatunk.

Ugyebár Armando Mundaraín nem csak a saját vállalkozására figyel, hanem gasztronómiai műsorokat is forgat az RTL Klubnak.

Hamarosan érkezik A Konyhafőnök VIP új évada, amiben Schobert Norbi is fel fog tűnni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás