promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be Rácz Jenő éttermének a kulisszái mögé – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem is gondolnád, hogy hány ember sürög-forog Rácz Jenő éttermében.

Konyhafőnök forgatások, egy esküvő megszervezése, ráadásul nem rég nyílt meg Rácz Jenő első saját étterme, a Rumour, ahol annyi a munka, hogy Gyuricza Dóra is be szokott segíteni.

A Michelin-csillagos szakács dolgozott Londonban, Koppenhágában, Szingapúrban és Sanghajban. Minden tapasztalatát összeszedve aztán jött a saját étterme Budapest belvárosában.

A Rumour az úgynevezett „Chef’s table” koncepciót követi, amely szerint a vendégek a konyhát körbeülve étkeznek. Interaktív élmény, ahol a résztvevők szemtanúi az egyes fogások elkészítésének. A vendégek és a séfek közötti közvetlen kapcsolatnak köszönhetően a stílus kötetlen, szinte baráti.

Rácz Jenő nagyon komolyan veszi az étterem irányítását, szóval amíg nászúton volt Gyuricza Dórával, addig be is zárta az éttermet, mert nem akarta másra bízni.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy lassan 5 hónapja minden este dupla teltházzal megyünk a Rumourban. Hosszú óràk, elhivatottság és alázatosság. Vendégeinknél nincsen fontosabb, ha ők boldogok, mi is azok vagyunk!”

- írta a Michelin-csillagos séf, aki megmutatta azt is Instagramon, hogy mennyi ember sürög-forog az éttermében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás