promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő és Gyuricza Dóra titkokat árultak el a nászútjukról – videó
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A friss házasok Olaszországban igyekeztek pihenni egy keveset.

Konyhafőnök forgatások, egy esküvő megszervezése, ráadásul nem rég nyílt meg Rácz Jenő első saját étterme, a Rumour, ahol annyi a munka, hogy Gyuricza Dóra is be szokott segíteni.

A csodás esküvő után a friss házasok Görögországban töltötték a mézesheteket, ha pontosítani akarunk, akkor a gyönyörű Santoriniben. Igyekeztek az Instagramra is annyi fotót feltölteni, amennyit csak tudtak.

 [[cikk1]]

Sajnos a felhőtlen pillanatok nem tartottak sokáig, mivel a párnak rengeteg dolga van itthon, szóval öt nap után vissza kellett térniük Magyarországra.

„Végig az esküvőről beszéltünk: milyen volt, milyen érzés volt, melyik volt a kedvenc részünk. Én azt gondolom, hogy nagyon rózsaszínben telt ez a nászút”

- nyilatkozta a Fókusznak Gyuricza Dóra.

A házastársak körbejárták a szigetet, végigkóstolták a görög borokat, de a lényeg az volt, hogy ki tudják kapcsolni az agyukat. Rácz Jenő jobban is látta, ha erre a pár napra inkább bezárja az éttermét.

A pár még nem gondolkodik a gyerekvállaláson, előbb a karrierjükben szeretnének mindent rendbe tenni, aztán érkezhet a baba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás