Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az emberek lesz*rják a Keresztanyu kamufaluját? Vagy csak pofátlanul drága a makkosszállási túra?

Az emberek lesz*rják a Keresztanyu kamufaluját? Vagy csak pofátlanul drága a makkosszállási túra?

Gasztro & Tourism

Az emberek lesz*rják a Keresztanyu kamufaluját? Vagy csak pofátlanul drága a makkosszállási túra?

Gasztro & Tourism

Helmeczi Benjamin 09:39

Úgy tűnik, senki sem akar Makkosszállásra utazni. Főleg nem vagyonokért.

Korábban mi is hírt adtunk arról, hogy a Keresztanyu alkotói megnyitották a nagyközönség számára a sorozatnak otthont adó díszletfalut, amit Budakeszi és Telki között építettek fel még a Drága örökösök miatt, majd később ezt építették át Makkosszállássá.

A sorozat óriási sikernek örvend, az indulása óta nagyon sokáig a nézettségi listák élén állt, aztán A mi kis falunk visszatérése után visszaszorult a második helyre. Viszont ebből is látszik, hogy az RTL Klub saját gyártású sorozatai több nézőt vonzanak, mint a TV2 bármelyik szériája.

Ahogy Pilisszentlélek is felkapott zarándokhely lett A mi kis falunk miatt, úgy a Keresztanyu díszletfaluja is sok rajongót vonzhat. Éppen ezért döntöttek úgy a készítők, hogy a forgatási szünetekben lehetőséget adnak arra, hogy bárki bejárhassa Makkosszállás utcáit, benézzen a falu templomába, a rendőrségre, vagy éppen a Bárány család házába.

A Keresztanyu túrákat július 2. és augusztus 29. között minden pénteken, szombaton és vasárnap rendezik meg, és az Ibusz honlapján lehet rájuk jegyet foglalni. Valószínűleg nagyon sokan örültek a lehetőségnek addig a pillanatig, amíg meg nem látták a túra árát. Egy makkosszállási kiruccanás ugyanis 17 900 forintba került egy embernek, tehát ha például egy négytagú család látogatott volna ki ide egyik hétvégén, az közel 72 ezer forintba fáj volna nekik. Teljesen érthető, ha ezt valakit eltántorít.

Talán ezért is történhetett, hogy jelentősen lejjebb vitték a jegyek árát:

most már ”csak” 9900 forintba kerül egy felnőtt jegy, míg egy gyermek 7900 forintért teheti be a lábát Makkosszállásra. A családi jegy ára 8900 forint személyenként, de a babák ingyen vehetnek részt a túrán.

Hogy ezek után mennyire fognak tódulni az emberek a Keresztanyu kamufalujába, azt nem tudni. Az RTL Klub sikersorozata várhatóan ősszel folytatódik majd.

Borítókép: RTL Klub