Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajon mi a véleménye Schobert Norbinak Rácz Jenő zsíros deszkájáról?

Vajon mi a véleménye Schobert Norbinak Rácz Jenő zsíros deszkájáról?

Gasztro & Tourism

Vajon mi a véleménye Schobert Norbinak Rácz Jenő zsíros deszkájáról?

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 16:56

A Michelin-csillagos zsíros kenyér új dimenziókat nyitott meg.

Nem olyan rég véget ért A Konyhafőnök nyolcadik szezonja, ahol a közönség két kedvence, Bóza Roland és Li Mengyi feszült egymásnak a fináléban. Bár utóbbinak picivel nagyobb rajongótábora van, de természetesen nem bánta senki, hogy Roli lett a végső győztes.

Múltkor egy interjúban el is mesélte, hogy mihez kezdett a főnyereménnyel. Ha minden műsorral kapcsolatos hírre kíváncsiak vagytok, akkor kattintsatok ide!

Rácz Jenő természetesen büszke volt a versenyzőjére, és azt írta, hogy Mengyire az összes évad legerősebb versenyzőjeként tekint.

A Konyhafőnök zsűritagja nem unatkozik, mivel gőzerővel működik a frissen megnyitott étterme, a Rumour. Jenő filozófiája szerint a vendégeknek nyújtott élmény sokkal több kell legyen egy puszta étkezésnél.

A hely nagyon jól megy, múltkor háromszoros teltház volt, szóval Jenő párjának, Gyuricza Dórinak is be kellett segítenie, hogy rendben menjen minden.

Az éttermet meglátogatta Schobert Norbi is Rubint Rékával, akik zsíros kenyeret ettek előételként, persze egy kis Michelin-csillagos csavarral, mivel kaviár is került rá. A reakciók valószínűleg mindent elárulnak.

Borítókép: RTL offical

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria