promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI óriási örömhírrel állt a magyar vásárlók elé, ezt a csúcsszuper terméket neked is látnod kell!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy ez a termék holnap már a hűtődben lesz otthon?

A nagy diszkontláncok és szupermarketek, így az ALDI, a Lidl vagy éppen a Tesco rendszeresen tesznek közzé híreket a friss, akciós termékeikkel kapcsolatban főleg a fő vásárlási, bevásárlási időszakokban, illetve azokról az örömhírekről is beszámolnak, amelyek őket érik a különböző versenyeken.

Nemrégiben az ALDI egyik nagy győzelméről adhattunk hírt, ugyanis Ausztráliában a diszkontlánc egyik terméke óriási sikert ért el, a Choceur saját márkás csokoládé ugyanis világmárkákat utasított maga mögé a nagy csokikonteszten a szigetországban.

Most az ALDI Magyarország a legendásan jól kommunikáló Facebook oldala egy ngy örömhírről számolt be, amely Magyarországon történt meg velük, méghozzá a NÉBIH versenyén, a Szupermenta termékteszten, ahol a MILFINA Mascarponéjük lett a legjobb saját márkás termék.

A teszt során a termékeket komoly vizsgálatoknak is alávetették, így például azt is megnézték, hogy a tápérték és a zsírtartalom is helyesen van-e jelölve a csomagoláson, ezek alapján készült egy sorrend a termékekről.

A tesztelésről videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás