promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális kajapazarlás ment A Konyhafőnökben? Az ALDI válaszolt a vádakra
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közösségi oldalukon érkezett egy kérdés az ALDI-hoz.

Nem csupán a bevásárlás apropóján érkeznek a kérdések az ALDI-hoz.

Nagyon közel vagyunk az RTL Klub egyik csúcsprodukciójának, A Konyhafőnöknek a végéhez, a műsor nyolcadik évadja minden eddiginél több feszültséget produkált. Pénteken azonban kiderül majd, hogy ki nyeri a pénzt és a hírnevet.

A főzös vetélkedő természetesen szponzorációs felületként is funkcionál, A Konyhafőnökben az ALDI termékeivel főznek, ezt persze a műsor alatt is sokszor hallhatjuk, illetve a diszkontlánc feliratiait is több helyen láthatjuk a díszletekbe applikálva.

Így hát nem is csoda, hogy az ALDI megkapta a közösségi oldalán azt a kérdést, amely sok embert izgat, és még többen kíváncsiak a válaszra. Az egyik kommentelő így kérdezett rá a dologra:

"Hihetetlen pazarlás megy a műsorban... 10-20dkg (talán) húst vágnak le egy-egy állatról...ami lehet tyúk...de lehet disznó..hal..akár Emu!!!.stb....és a maradék??? Hova kerül??? Nem hiszem,h a sztárséfek konyhájára"

A legendásan jó ALDI-kommunikáció pedig szinte rögtön válaszolt is a feltett kérdésre, mint írják:

"Szia! Természetesen nem kerülnek kidobásra a műsor során használt maradék termékek sem. Amit lehetséges további felhasználásra eltesznek, és későbbi bemutató és séffőzések során felhasználnak. A felhasználatlan húsokat pedig a háttérben dolgozó szakácsok szakszerűen feldolgozzák. Üdv, ALDI"

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás