promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: az RTL Klub átverte a rajongókat?
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A többség azt hitte, hogy Fördős Zé is beszáll a végső küzdelembe, de mint kiderült, a sárga kötény csak egy jelképes dolog.

Jómagam is kicsit felhúzott szemöldökkel néztem A Konyhafőnök casting utáni epizódját, mivel nem teljesen volt tiszta, mi is történik azokkal a sárga kötényekkel. A többség azt hitte, hogy Fördős Zé a kékek és a pirosak mellett valóban kap egy csapatot, akiket mentorálhat, és ők akár be is kerülhetnek a döntőbe. Mint kiderült, a sárga kötény csak egy jelképes dolog volt.

A lényeg az egészben, hogy abszolút nincsen sárga csapat, és a rajongókat inkább csak beetették ezzel a dologgal. Pedig sokan úgy tekintettek erre, hogy ez lesz a műsor motorja, ami egy kis színt fog vinni az egészbe. Az RTL olyan hírverést csinált Fördős Zé sárga csapatának, hogy most nyilván a többség valóban csalódott, persze a világ ettől még megy tovább, ahogy A Konyhafőnök is. 

A válogató során a zsűri 34 kötényt osztott ki a több mint 100 versenyzőjelölt között. Fördős Zé sárga csapatába is bekerültek öten – ők voltak azok, akikben egyik séf sem hit igazán. Mivel Zé látott bennük fantáziát, így esélyt kaptak egy újabb bizonyításra. A sárga kötény tehát egy afféle „joker” kártya volt a gasztroblogger kezében, amit két nem szavazatnál előhúzhatott.

Nos, A Konyhafőnököt jómagam nem olyan koncentrációval szoktam nézni, mint mondjuk egy Oscar-jelölt filmet, szóval akinek ez hamarabb leesett, az tök jó – nekem abszolút nem.  

A műsor innentől robogott tovább, ahogy szokott, vagyis Rácz Jenő és Sárközi Ákos elkezdtek kötényeket osztogatni. A valódi izgalmak természetesen akkor fognak jönni, amikor már elkezdjük megismerni a versenyzőket.

Dráma persze itt is volt, például a szimpatikus ikerpár harca, ami meglepő végkifejlettel zárult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás