Tudni akarod, hogy készül a Reszkessetek betörők szupersajtos pizzája? Itt a recept!
Olvass tovább...
Most mindenki azt hiszi, hogy Fördős apuka lement a kisboltba pár friss kifliért. Hát, nem így történt – mutatjuk a receptet!
Fördős Zé édesapja, Fördős Lajos mindig tud valamilyen különleges receptet hozni a Street Kitchen rajongóknak, és hát biztosan sokan felröhögtek, amikor meglátták, hogy vajas kiflit fog készíteni téliszalámival.
Olvass tovább...
Ez egy tökéletes reggeli vagy uzsonna amúgy, de hát mindenki úgy képzeli el, hogy lemegy az ember a kisboltba, megveszi a friss kiflit, a vajat, a téliszalámit, és gyorsan összedobja. Na azért itt lesz egy kis csavar, mert Zé édesapja fogja hozzá megsütni a kiflit.
Az ötlet onnan jött, hogy egyszer kávézgatás közben arról beszéltek a stábtagok, hogy melyik az az étel, amit a legtöbbször készítettek el. A nem hivatalos háziversenyt Lajos nyerte meg a vajas kiflijével. Zé apukájának rögtön az volt az első gondolata, hogy ezt muszáj megmutatnia a nagyközönségnek.
A házi kifli persze időigényes, és hát tudjuk nagyon jól, hogy egyszerűbb megvenni a boltban, vagy a pékségben, azonban egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni. Amikor a kisült tésztát frissen megkenjük vajjal, és telepakoljuk téliszalámival, valamint paradicsommal, közben pedig terjeng az az illat a levegőben, hát az mennyei.
Olvass tovább...