Lakatos Márk a világ egyik legdrágább húsát készítette el – videó
Olvass tovább...
Lakatos Márk is biztosan felszedett néhány plusz kilót az ünnepek alatt.
Ahogyan azt sokan tudják, Lakatos Márk abszolút nem veti meg a gasztronómiát. Anno szerepelt A Konyhafőnök VIP adásaiban is, de azt szereti igazán, ha otthon, nyugalomban főzhet, és közben Fördős Zé, na meg a két Michelin-csillagos séf nem liheg a nyakába.
Márk a legutóbb merész alapanyaggal főzött, mivel japán A5-ös kobe wagyu bélszínt vásárolt, amiből egy kilogramm körülbelül 120 ezer forintba kerül. Az RTL Klub műsorvezetője hiába dolgozott már életében drága hozzávalókkal, azért ennél neki is megremegett a térde.
Olvass tovább...
Márknál húsvétkor szintén nagy lakoma volt, mivel tarját és csülköt is készített. Ezt gyömbéres, édes köményes, kardamomos, fahéjas lében főzte meg, szóval abszolút nem volt hétköznapi a recept. Ennek a levéből főzött a műsorvezető édesanyja egy erdélyi savanyú levest.
Ne feledjétek, hogy a sonka, valamint hasonló husiknak nem szabad kiönteni levét, mert levesek és főzelékek tökéletes alapja lehet.
Olvass tovább...
Márk arról is mesélt a Reggeli című műsorban, hogy készülnek egy virtuális divatbemutatóra, aminek április 9-én lesz a premierje. Ha érdekel titeket, akkor mindenképpen nézzetek rá a stylist Instagram oldalára.