Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez volt az ínycsiklandó menü Lakatos Márknál húsvétkor – videó

Ez volt az ínycsiklandó menü Lakatos Márknál húsvétkor – videó

Gasztro & Tourism

Ez volt az ínycsiklandó menü Lakatos Márknál húsvétkor – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 13:32

Lakatos Márk is biztosan felszedett néhány plusz kilót az ünnepek alatt.

Ahogyan azt sokan tudják, Lakatos Márk abszolút nem veti meg a gasztronómiát. Anno szerepelt A Konyhafőnök VIP adásaiban is, de azt szereti igazán, ha otthon, nyugalomban főzhet, és közben Fördős Zé, na meg a két Michelin-csillagos séf nem liheg a nyakába.

Márk a legutóbb merész alapanyaggal főzött, mivel japán A5-ös kobe wagyu bélszínt vásárolt, amiből egy kilogramm körülbelül 120 ezer forintba kerül. Az RTL Klub műsorvezetője hiába dolgozott már életében drága hozzávalókkal, azért ennél neki is megremegett a térde.

Márknál húsvétkor szintén nagy lakoma volt, mivel tarját és csülköt is készített. Ezt gyömbéres, édes köményes, kardamomos, fahéjas lében főzte meg, szóval abszolút nem volt hétköznapi a recept. Ennek a levéből főzött a műsorvezető édesanyja egy erdélyi savanyú levest.

Ne feledjétek, hogy a sonka, valamint hasonló husiknak nem szabad kiönteni levét, mert levesek és főzelékek tökéletes alapja lehet.

Márk arról is mesélt a Reggeli című műsorban, hogy készülnek egy virtuális divatbemutatóra, aminek április 9-én lesz a premierje. Ha érdekel titeket, akkor mindenképpen nézzetek rá a stylist Instagram oldalára.

Borítókép: Mark Lakatos offical