Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Pizza Hut piacra dobja a pizzaszéleket – már külön rendelhetők

A Pizza Hut piacra dobja a pizzaszéleket – már külön rendelhetők

Gasztro & Tourism

A Pizza Hut piacra dobja a pizzaszéleket – már külön rendelhetők

Gasztro & Tourism

Héjja Krisztián - 2021.01.05. 16:16

Tegye fel a kezét az, aki hagyta már ott a pizza szélét a dobozban, majd az a kukában végezte? Vagyunk így egy páran! A Pizza Hut új ötletével viszont azokat célozza meg, akik éppen ellenkezőleg, oda vannak az olasz tészta-sallangért. 

Persze hozzá kell tenni, hogy a világhírű étteremláncnak nem szokványosak az ételei. A cég már évek, sőt lehet már évtizedek óta sajttal tölti meg az tészta széleit, így azok éppolyan egyenértékűek lesznek, mint maga a pizzák közepe. 

A Pizza Hut legfrissebb újítása, hogy külön rendelhetővé teszi a sajtos finomságokat, így azokat akár az esti Netflixezés közben elnassolgathatjuk. 

Újdonságként hathat mindez, viszont mégsem az. Az ötlet az Egyesült Államokban működő pizzérialánctól, a Villa Italian Kitchentől származik, ők már 2019-ben kezdték árusítani a speciális fogást, vagyis a pizza szélét – járt utána az NLC

A Pizza Hut egyébként hatalmas bővülésen esett át az elmúlt évben, a koronavírus ellenére. Mivel az étteremlátogatások száma csökkent, így jelentősen többen rendeltek házhoz a cégtől, aminek eredménye, hogy a vállalat 148 új üzletet nyitott, mindezt 32 országban. 

Borítókép: Pizza Hut