promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megyeri Csilla egy kanálnyi krumplipürét tudott feltálalni A Konyhafőnökben
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

El is sírta magát a zsűri előtt, mert nagyon szégyellte magát, hogy ennyit tudott kihozni az első főzéséből.

Megyeri Csilla teljesen összeomlott A Konyhafőnökben, és hát beleesett abba a hibába, amin az elején elég sokan el szoktak csúszni: nem tudta megfelelően beosztani az idejét. Otthon bár elpróbálta az ételt – ott 35 perc alatt ez össze is jött – de ahogy ő is megjegyezte, ez egy idegen közeg volt.

Nagyon szégyellte magát, hogy elsőre csak egy kupacnyi krumplipürét tudott tálalni Rácz Jenőék elé, de végül Fördős Zé megkegyelmezett rajta, és rakott egy kis pulton maradt paprikamártást a tányérra. Csilla mondta, hogy még a mártást is le kellene szűrni, de Zé megjegyezte, hogy ő ezt a cuccot már nem fogja szűrni, csak meg akarja kóstolni.

Rácz Jenő igyekezett felpörgetni Csillát a második feladatra, és azt is hozzátetette, hogy felejtse el a magassarkút.

Az influenszer a második főzésre összekapta magát, és még a csinos cipőt is ledobta, azonban a végén ott állt a kiesés szélén. Végül azonban megúszta a golyót, és Abaházi Csabát küldték haza. Vele kapcsolatban előtte megjegyezte Rácz Jenő, hogy nem érzi benne a kellő tüzet.

Innentől kezdődik a kötényszerzés, vagyis a séfek kiválasztják, hogy kit szeretnének a saját csapatukban látni. Közeledik az ikonikus jelenet, amikor Hujber Feri maga sétál ki a stúdióból. Vajon tényleg feladja a versenyt?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás