promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki utálta Tóth Andi desszertjét, főleg Pumped Gabo  – videó
Borítókép:  LifeTV
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak úgy néz ki az éneklésnél kell maradnia, mert nem túl nagy konyhatündér.

Aki nagyon imádta anno a Vacsoracsatát, vagy a Hal a tortánt, az valószínűleg kedveli a LifeTV-n futó Vacsorakirály nevezetű műsort is, ami gyakorlatilag ezeknek a koppintása. Van egy hétre öt sztár, akik közül mindenki főz egy remek, vagy éppen pocsék vacsorát, aztán jöhet a pontozás. Különbség, hogy a celebek itt az étkezés végén a vendéglátó előtt közlik a véleményüket, valamint a pontszámukat.

Elég színes ötöst sikerült összeszedni a mostani hétre, mivel Tóth Andi, Róka Adrienne, Lotfi Begi, Szegedi Fecsó és Pumped Gabo küzdenek meg egymással a gasztrocsatában.

A hangulat jó volt, és a vendéglátó Tóth Andi még dalra is fakadt az étkezés után. Pumbed Gabo megjegyezte, ha neki ilyen hangja lenne, akkor gyakorlatilag énekelve beszélne.

Aztán jött a pontozás: Adrienne és Begi három, míg Fecsó és Gabo két pontot adtak az énekesnőnek. Andi így a 20-ból csupán 10 pontot tudott bezsebelni, szóval kiderült, hogy szegény nem mozog túl otthonosan a konyhában.

„Gabo megette a főételt, de nagyon nehezen. Az előételnél közölte, hogy azért eszik, mert brutálisan éhes. A desszertből konkrétan egy falatot evett és otthagyta. Nagyon kritikus a Gabo, főleg étel terén”

– mondta Andi, aki megismerte Pumped Gabo ételkritikus oldalát.

A legtöbb embernek amúgy az énekesnő desszertjével volt baja, ami émelyítően édes lett. Andi jobban jár, ha marad az éneklésnél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás