promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kondisoknak indítottak ételszállító vállalkozást
Borítókép:  KristenBrogan.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem kell a címet túl komolyan venni, a legújabb házhozszállító ételcég nem biztos, hogy csak a konditerembe járóknak adhat löketet a tökéletes forma eléréséhez. Az viszont tuti, hogy a csirkerizs.hu új korszakot nyit az egészséges táplálkozás piacán. 

Abban egyetérthetünk, hogy az egészséges életmód alapját mindenekelőtt a tudatos táplálkozás biztosítja. Viszont a mindennapi mozgás, a munka és más elfoglaltságok mellett ezt a legnehezebb tartani. Ebben segíthet a 2019-ben indult vállalkozás.

A Csirkerizs.hu missziója nem más, minthogy a fitt életmód alapját képező tudatos táplálkozást hozzáigazítsa felgyorsult világunk igényeihez, hogy azok számára is elérhető legyen a megfelelő étrend, akiknek nincs idejük a mindennapos főzésre.

A cég arca nem más, mint Bodó Imre testépítő, aki a cég csapatával karöltve együtt vesz részt az alapanyagok és a felhasznált modern technológiák kiválasztásában, valamint a menük megalkotásában. Nem kell félni, a cégnév nem egyenlő a választékkal!

„A testépítőknek az elsődleges menüje a csirke és a rizs. Egyébként nem csak ezt áruljuk, igyekszünk mindenféle ízlést és igényt kielégíteni. Bár főleg a profi sportolók és volt versenyzők közül kerülnek ki a reklámarcaink, influencereink, a termékek sokkal tágabb kört céloznak”

– nyilatkozta a testépítő a Boon.hu-nak. 

A finom ételek prémium elkészítését a vállalkozás olyan modern technológiával teremti meg, mely hazánkban ritkának számít. Ennek köszönhetően az ételek nem csak frissebbek, hanem tápanyagtartalom szempontjából is gazdagabbak maradnak.

Az étlapot átfutni és rendelést leadni a Csirkerizs weboldalán tudtok, reméljük ezzel is hozzásegítünk titeket az egészségesebb táplálkozáshoz! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás