promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötves Jani és Sárközi Ákos már együtt főznek – fotó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anno a kék kötényes Jani könnyek között búcsúzott A Konyhafőnöktől, de mégis sokat nyert.

Fokozódnak az izgalmak az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, mivel elérkeztünk a döntő hetéhez. Már csak hatan vannak versenyben, és minden nap kiesik valaki. Innentől a legkisebb hiba is végzetes lehet. Érdemes nézni a műsort, mert még lesz dráma bőven addig, amíg eldől, hogy ki lesz Magyarország legújabb Konyhafőnöke.

Sokan emlékezhetnek a műsorból Ötves Janira, aki egy igazán különleges versenyző volt Sárközi Ákos csapatában. Aki nem szégyell egy kis tejszínhabot tenni a húsos palacsintára, azt nem is lehet egy sótlan kötényesnek tartani.

Anno, miután lezárultak a hosszabb csapatküzdelmek, a legkevesebb pontot gyűjtő hármasnak egyéniben kellett bizonyítania, hogy még van helye a versenyben. Akkor a zsűri végül úgy döntött, hogy Ötves Janinak ér véget az útja.

Sárközi Ákos mentoráltja azonban nem amiatt sírta el magát, mert ennyire összezuhant volna a döntéstél, hanem azért, mert a Michelin-csillagos szakács fejlődési lehetőséget biztosított neki az egyik éttermében. Janira sokan figyeltek, mivel egy gyermekotthonból küzdötte fel magát. Világéletében szakács akart lenni, valóban szívvel főz, de mégis sorra kapta az elutasításokat.

„Kifejezetten örülök annak, hogy megismertelek, és legfőképpen azért, mert olyan szakmai alázat van benned, ami nagyon kevés emberben van meg. Pont ezért tőlem mindenfajta támogatást meg fogsz kapni ahhoz, hogy tudjál fejlődni. Bármelyik éttermemben nagyon szívesen várlak, és ott dolgozzunk együtt. Csak rajtad áll”

– mondta anno a Michelin-csillagos séf a műsorban.

A mentort és versenyzőjét végre újra együtt láthatjuk. Sárközi Ákos betartotta a szavát, míg Jani fejlődni akart, így már ott is van a Textura éttermében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás