promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök döntőjét valaki a pult felgyújtásával kezdi
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákosnak kettő, míg Rácz Jenőnek négy versenyzője vághat bele a hétfőn induló döntőbe.

A pénteki napon a döntőbe jutásért, valamint a séfkabátért ment a harc. Mint előzőleg kiderült, Handi már egyenes ágon bekerülhetett a legjobb hatba, így neki nem kellett főznie, hanem a galériáról figyelte a többieket.

A versenyzők kaptak szívatást a nyakukba, mert volt egy olyan feladat, ahol csak egyetlen alapanyaggal találkozhattak a piactéren, és az alap hús mellett ennek a zöldségnek kellett a főszereplőnek lennie.

A kiesés szélére két piros versenyző, Zoli, illetve Matyi került, végül pedig utóbbinak kellett elhagynia a konyhát. Alex tippje nem jött be, hogy nekik kellene farkasszemet nézni a legvégén, mivel a döntő előtt mindketten kipottyantak. Matyi könnyek között búcsúzott el A Konyhafőnöktől, de nem bánt meg semmit.

Tehát hétfőn a hat legjobb versenyző harcolhat azért, hogy ő legyen hazánk legújabb Konyhafőnöke. Innentől minden nap kiesik valaki, a végén pedig csak egy ember nyerheti meg a tízmillió forintot. Lesz olyan pillanat, amikor Handi sem lesz a helyzet magaslatán, de Edit is csaknem felgyújtja a saját pultját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás