promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Zé segíteni akart, de inkább csak mindenki veszekedett vele
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Handinak közben nehéz döntést kellett hoznia, mert feláldozta az egyik csapattársát.

Ahogyan az előző műsorból kiderült, újra három-három fős csapatok alakultak ki, akiknek Sárközi Ákos rögtönzött éttermében kellett egy tökéletes előételt és főételt tálalniuk. A vendégek és a bírálók ismét A Konyhafőnök VIP egykori versenyzői voltak.

A két konyhafőnöknek, Handinak és Ádámnak már az elején ki kellett választania egy-egy embert, akik nem vehettek részt ebben a kihívásban, hanem rögtön egyéniben főztek a második feladatban a legrosszabbul teljesítőkkel. Ez Edit és Zoltán lett, akik amikor megtudták, hogy végül csak két ember mehetett fel a kemény küzdelem után a galériára, talán nem is bánták, hogy kimaradtak a stresszes küzdelemből.

Volt feszültség a konyhában, ahol Fördős Zé be volt állítva mindenesnek, és picit segíthetett a versenyzőknek, akiknek a legtöbbször inkább csak útban volt.

Ádám és Handi keményen próbált irányítani, és olykor elszaladt velük a ló. Az idő szorított, de mindent tányérra tudtak tenni.

Apró dolgokon múlott, de végül Handiéknak sikerült behúzni a győzelmet. Aztán megint jött egy fordulat, mert a győztes konyhafőnök csak egy embert vihetett fel magával a galériára. Handi Tamás mellett döntött, míg Matyit beállította főzni a kieséses feladatba. A lány azt az előnyt is megkapta, hogy automatikusan a döntőbe kerülhetett.

Rácz Jenő tudta jól, hogy Matyinak főleg az idővel vannak problémái, és úgy döntött, ha megint produkál egy kapkodós főzést, és az utolsó öt percben nem a tálalással lesz elfoglalva, akkor maga penderíti ki a műsorból. Jenő a döntőig akar menetelni vele, míg Sárközi Ákos is tudja, hogy erős versenyzőről van szó, így át akarta csábítani a saját csapatába.

A zsűri megmentette Matyit, és Kajó Kingát küldték haza. A következő műsorban hatra csökken a létszám, és végre eldől, hogy kik kerülnek be a döntőbe. Innentől elég egy apró hiba, és bárki hazamehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás