promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő csalni fog A Konyhafőnökben
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül az is kiderült, hogy a Michelin-csillagos séf kinek nyalta ki a tányérját.

Olyan történt A Konyhafőnök adásában, ami eddig még soha: a múltkori előzetesben láthattuk, hogy Rácz Jenő valakinek nagyon elégedett a tányérjával, de annyira, hogy még ki is nyalta azt.

Ment a találgatás, hogy vajon melyik versenyző lesz az, aki ilyen remek fogást tálalt a zsűri elé, de aztán kiderült, hogy az illető nem a piros, de nem is a kék csapat tagja. Az ételt a másik Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos készítette, akinek be kellett állnia főzni a többiekhez, mivel a tésztahúzásnál ő veszített.

Nem okozott csalódást, mivel a nagy kóstolás előtt Fördős Zé és Rácz Jenő az egész tányért elpusztította, sőt, utóbbi ki is nyalta a maradékot.

A műsorban a veszélyzónába Krisztián és Ádám került be, közülük utóbbi folytathatta a versenyt, szóval ismét a kék csapatból búcsúzott valaki. Innentől már csak tíz ember van versenyben az idei Konyhafőnök címért, és már a legkisebb hiba miatt is ki lehet esni.

Közben Rácz Jenő mondhatni csalni fog A Konyhafőnök következő adásában. A séf elfelejt húst felhozni a piactérről. A szabályok értelmében a versenyzőknek időn túl már nem lehetne lemenni, de Zé és Ákos ezen csak nevetnek egy jót, és félrenéznek, amíg a szakács lerohan az alapanyagért. Hogy mik lesznek a konkrét feladatok, az majd kedd este kiderül.

Frissítés: A műsorban közben kiderült, hogy Rácz Jenő még bőven időben kapcsolt, és az utolsó pillanatban rohant vissza a húsért. Lehet Zé és Ákos később már nem engedték volna vissza a séfet. Hús nélkül nehéz lett volna skót tojást készíteni, bár a Michelin-csillagos szakács valahogy biztosan megoldotta volna vegetáriánus módon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás