promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé újra letesztelte a Balaton legjobb kajáit
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mit érdemes enni a Balatonon? Nagyobb a választék, mint gondolnátok, így Fördős Zé és a Street Kitchen csapata ezt meg is mutatja.

Akinek nagyon hiányzott Fördős Zé a képernyőről, az minden vágyát kielégítheti, mivel már zakatol A konyhafőnök legújabb szezonja az RTL Klubbon. Tartogat izgalmakat a műsor, és a többség jobban is szereti, hogy nem a VIP adás megy, vagyis nem celebek, hanem valóban hétköznapi emberek, amatőr szakácsok feszülnek egymásnak.

El vagyunk halmozva gasztronómiával, mert Zé és a csapat főz a Street Kitchen csatornán is, valamint robog tovább a Felzabáltuk széria.  Múltkor volt egy speciális adás ebből, ahol házhozrendelős nápolyi pizzákat teszteltek. Érdemes belenézni, hogy honnan érdemes hozatni a legjobb klasszikus Margherita pizzát.

Zé és a Street Kithcen közben már visszatérő vendég a Balatonon, ahol nem kell rettegni attól, hogy csak hekket és lángost kapunk.

Olyannyira nem, hogy nem egy, vagy kettő, hanem rögtön három 2020-as Felzabáltuk epizód is érkezik a magyar tengertől. Zének lesz mit ledolgozni pocakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás