promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Itt egy könyv az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak!

Itt egy könyv az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak!

Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions

Czanik Balázs és Kiss Enikő az All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyvükkel nyújtanak segítséget az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak.

Hogy mi lesz abból, ha egy fitness edző és egy táplálkozással foglalkozó szakember összedugja a fejét? Egy könyv az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak.

Czanik Balázs fitness edző, a Capoeira aerobik megalkotója és Kiss Enikő sokféle egészséges élelmiszer elkészítője most az All in – Ízletes paleo és vegán finomságok című könyvükkel nyújtanak segítséget az ételallergiásoknak és a tudatosan táplálkozóknak. Olyan mindenmentes receptekre találhatnak rá az érdeklődők, amelyeknek fogyasztása alkalmával nem kell tartani allergiától, egyéb egészségügyi problémáktól. S talán ami a legfontosabb,

az ételek egyszerre egészségesek és finomak.

Mindkét szerzőnek fontos az egészséges étkezés. Czanik Balázs például jól tudja, hogy az egészséges életmódhoz ugyanúgy hozzátartozik a kiegyensúlyozott táplálkozás is. Míg Kiss Enikő saját egészségügyi problémái okán kísérletezte ki az első fagyikat, később pedig sokféle egészséges élelmiszert alkotott, ezzel segítve többek között az ételallergiával küzdőket.