Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása és a dzsessz szülővárosa – galéria

Zsolt utazása és a dzsessz szülővárosa – galéria

Gasztro & Tourism

TK - 2019.09.24. 17:00

Utazási tanácsadónk, Jurák Zsolt, az egyik legnyüzsgőbb amerikai városba, New Orleans-ba látogatott el.

Utazási tanácsadónk az Amerikai Egyesült Államok néhány tagállamát járja végig, és onnan renszeresen küldi élménybeszámolóit. New Orleans előtt San Francisco-t kereste fel.

„New Orleans, Louisiana állam második legnagyobb városa joggal kapta a Big Easy (Nagy(on) Könnyed) becenevet. Hiszen a 18. században, a franciák által alapított település játszi könnyedséggel ötvözi az alapítók eleganciáját, a dzsesszből áradó lazaságot és a megannyi ideáramló nemzet kulturális, valamint kulináris sokszínűségét. Nem véletlen, hogy nem csak a külföldiek, hanem az amerikaiak számára is kedvelt úti cél.

Szállásom a Hyatt Centric az ikonikus Francia Negyedben van. A Mississippi partján elterülő városrész a leglátogatottabb negyed New Orleans-ban. Gyönyörű, 18. századi épületei méltán teszik az amerikai nemzeti örökség részévé. A Francia Negyeden belül a legtöbb turistát a bohém Bourbon Street vonzza. Ez az amerikai éjszakai élet ütőere, ahol a mulatás fogalmát egy új szintre emelik, de erről majd bővebben a következő bejegyzésemben!”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság