promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hol lehet jó kínait enni Budapesten?
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé és Wang mester most megmutatja nektek.

Rengeteg jó kajálda van a fővárosban, de mégis amivel a legtöbbet találkozunk, az a kebab gyroszos, ami számomra mindig életmentő egy húzós este után, na meg a kínai kifőzdék. A kínai ételeket tonna számra tudom lapátolni, és persze fagyasztottam már iszonyatosan jót, meg bűnrosszat is.

A jó kínai ételbárokat tényleg ki kell fogni, ahol nem csak annyiból áll a tudomány, hogy a tésztára locsolnak egy kis szójaszószt és jó étvágyat. Wang mester Biang Bisztrójával még sosem találkoztam, de miután kiderült, hogy miket lehet ott kapni, biztosan meg fogom látogatni.

Ha viszont még ennél is autentikusabb kínai ételekre vágyunk, akkor el kell látogatnunk a Jegenye utcába. Ez gyakorlatilag Budapest kínai negyede, ahol akad bőven olyan hely is, ahol tényleg csak elmutogatva tudod közölni, hogy mit kérsz.

Azonban Zé megtalálta a tökéletes idegenvezetőt Wang mester személyében. Lesz itt méteres tészta, csirkeláb, polip, extra csípős ételek, na meg egy olyan palacsinta, ami után Zé inkább lefeküdne aludni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás