promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: a fény, a pompa, a csillogás és a pazarlás városa, ez Las Vegas – galéria
Borítókép:  Jurák Zsolt fotója
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utazás tanácsadónk, Jurák Zsolt ellátogatott a kaszinók Mekkájába.

„Koldusok, hajléktalanok, szenvedélybetegek, millió turista, utcai magamutogatók, fantasztikus showműsorok, luxus üzletek, sztárok és sztárjelöltek – ez mind így együtt Las Vegas. Azonban egy városon belül megtalálható Velence, Párizs, New York, Kairó és Róma is...

A napnak nincs olyan szakasza, amikor emberek ne játszanának a kaszinóban. Mindenhova a kaszinón keresztül vezet az út: kezdve a repülőtéri poggyász felvételtől az egysínű vasútig, a szálloda recepciójától a showműsorokig, vagy az étteremekhez. Bárhova is akarunk menni rengeteg nyerőgép fogad minket.

A város egy sima, átlagos amerikai város a sivatag közepén, ahol iszonyatos erőfeszítésbe és pénzbe kerül az ,hogy ezt a csillogó luxust megteremtsék.

Egy hosszabb sugárúton található az összes látnivaló, ami nem más, mint a Strip. Ez az utca ad otthont a kaszinóknak, itt tornyosulnak a felhőkarcoló méretű luxushotelek és plázák, éjszakánként pedig színes neonfényben úszik minden. Méterenként ütközünk valamilyen látványosságba, folyamatosan zajlanak a koncertek és performanszok, és az sem kirívó, ha séta közben félmeztelen go-go táncosok ugranak a nyakunkba.

Én minden jó és rossz tulajdonságával együtt nagyon szeretem Las Vegas-t, ami külön pozitívum, hogy ismét sikerült a kedvenc szállodámban megszállni”

– írta Jurák Zsolt.

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás