Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: a fény, a pompa, a csillogás és a pazarlás városa, ez Las Vegas – galéria

Zsolt utazása: a fény, a pompa, a csillogás és a pazarlás városa, ez Las Vegas – galéria

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: a fény, a pompa, a csillogás és a pazarlás városa, ez Las Vegas – galéria

Gasztro & Tourism

TK 13:00

Utazás tanácsadónk, Jurák Zsolt ellátogatott a kaszinók Mekkájába.

„Koldusok, hajléktalanok, szenvedélybetegek, millió turista, utcai magamutogatók, fantasztikus showműsorok, luxus üzletek, sztárok és sztárjelöltek – ez mind így együtt Las Vegas. Azonban egy városon belül megtalálható Velence, Párizs, New York, Kairó és Róma is...

A napnak nincs olyan szakasza, amikor emberek ne játszanának a kaszinóban. Mindenhova a kaszinón keresztül vezet az út: kezdve a repülőtéri poggyász felvételtől az egysínű vasútig, a szálloda recepciójától a showműsorokig, vagy az étteremekhez. Bárhova is akarunk menni rengeteg nyerőgép fogad minket.

A város egy sima, átlagos amerikai város a sivatag közepén, ahol iszonyatos erőfeszítésbe és pénzbe kerül az ,hogy ezt a csillogó luxust megteremtsék.

Egy hosszabb sugárúton található az összes látnivaló, ami nem más, mint a Strip. Ez az utca ad otthont a kaszinóknak, itt tornyosulnak a felhőkarcoló méretű luxushotelek és plázák, éjszakánként pedig színes neonfényben úszik minden. Méterenként ütközünk valamilyen látványosságba, folyamatosan zajlanak a koncertek és performanszok, és az sem kirívó, ha séta közben félmeztelen go-go táncosok ugranak a nyakunkba.

Én minden jó és rossz tulajdonságával együtt nagyon szeretem Las Vegas-t, ami külön pozitívum, hogy ismét sikerült a kedvenc szállodámban megszállni”

– írta Jurák Zsolt.

Borítókép: Jurák Zsolt fotója

Jurák Zsolt utazási tanácsadó 1980 óta a világ 112 országában járt, szinte mindenhol többször is, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 46 útján volt, így több, mint egy évet töltött luxushajókon, 500 ezernél is több fénykép van a gyűjteményében, ami az utazásai során készült. Négy éve megalapította a World Travel Mastert. Élménybeszámolóival, írásaival rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Utazási tanácsadónk korábbi beszámolóiért kattintsatok ide!

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria